- Kan jeg kansellere et kjøp/betaling til brukersted?

På samme måte som en vennebetaling vil du i utgangspunktet ikke kunne slette en betaling du har gjennomført og godkjent. Når du kjøper noe av et brukersted finnes det ulike kupongtyper på varene, slik at dersom kupongen du har kjøpt har en knapp merket «kanseller» kan du kansellere kjøpet direkte i mCASH appen. Om du ønsker å heve kjøpet kan du ta kontakt direkte med brukerstedet for å få beløpet refundert.