- Hvorfor har ikke mottaker fått pengene på konto?

Utbetaling til bankkonto gjennomføres som bankoverføring fra mCASH sin bankkonto til mottakers bankkonto. Betalinger merkes med “mCASH”, telefonnummer og navn av avsender. Det tar mellom 0 - 3 dager til pengene er på konto, avhengig av bankforbindelse (mottakene bank).
Om mottaker ikke har registrert kontonummer (gjelder brukere registrert som u18) for mottak av penger i mCASH appen, vil pengene bli stående på brukerens internkonto. Denne finner du under «mine penger» i mCASH appen, og kan herfra overføres ut til ønsket bankkonto.